fredag den 25. september 2015

While We're Young (2014)


While We're Young
Instruktion: Noah Baumbach
Medvirkende: Ben Stiller, Naomi
Watts, Adam Driver, Amanda
Seyfried m.fl.
Scott Rudin Productions, 2014

 _

While We're Young er skrevet og instrueret af independent-darlingen Noah Baumbach, men den er frisk og vittig, og den får én til at tænke. Den er på alle måder som en bedre Woody Allen-newyorker-komedie, men som go'e gamle Woody absolut ikke laver dem mere. While We're Young har nemlig Ben Stiller og Naomi Watts i hovedrollerne som parret i 40erne, som er kørt lidt fast i tosomheden og beslutningen om ikke at få børn. Men så møder de det noget vildere og mere spontane par i 20erne — Adam Driver og Amanda Seyfried — og så slår det gnister. While We're Young er en dejlig selvbevidst komedie, der handler om at være kreativ filmskaber, om at leve i nuet og om angsten for at blive gammel og glemt.



While We're Young udkom på dansk blu-ray fra Scanbox d. 24. september. Der er følgende stærkt begrænsede ekstramateriale til filmen — intet er tekstet på dansk:

  • Behind-the-scenes vignettes (6 mikro-featuretter med interview-bidder med instruktør og skuespillere og mange klip fra filmen, ialt 9:45 min.)
  • 4 trailers til andre titler fra Scanbox
  • Ingen kommentarer:

    Send en kommentar